FREE for ALL

SLODIGGERS

Slovenski minecraft survival server

POMAGAJTE NAM IZBOLJŠATI STREŽNIK

Strežnik Slodiggers je v celoti plod dolgoletnih izkušenj, znanja in sodelovanja različnih igralcev. Trudimo se nuditi čim boljšo igralno izkušnjo prav vsem, ki si tega želijo in za to ne zahtevamo nikakršnega plačila. Na žalost pa stroški delovanja strežnika ležijo na naših ramenih. Vse, ki cenite našo delo in želite, da ga uspešno opravljamo še naprej, prosimo za podporo. Pomagajte nam vzdrževati in izboljšati strežnik. Vse donacije so prostovoljne in bodo namenjene vzdrževanju ter nadgradnji strežnika. Vsake pomoči bomo veseli.

KAKO LAHKO DONIRATE:

Trenutno sprejemamo donacije preko paypal ali paysafecard.

PAYSAFECARD:

Paysafecard (PSC) je najpreprostejši način doniranja. Preko paysafecard donirate tako, da kupite paysafecard želene vrednosti in nam sporočite kodo, ki se na paysafecardu nahaja. Kontaktirajte nas na email naslov: slodiggers@gmail.com. Paysafecard kodo lahko preprosto kupite preko telefona z moneto, z nakazilom na TRR ali pa v pooblaščenih trafikah. Če boste pravilno donirali boste v roku nekaj ur prejeli odgovor.

PAYPAL:

Donacije lahko sprejmemo preko paypala. Za doniranje potrebujete paypal račun.

PAYPAL

PayPal je hčerinsko podjetje podjetja eBay in posrednik med kupcem in prodajalcem. Je najbolj priljubljen plačilni sistem, ki za identifikacijo uporabnika uporablja elektronski poštni naslov. Za plačevanje preko paypala običajno potrebujete kreditno kartico. Po kliku na gumb "Donate", se vam odpre spletna stran, kjer preprosto vpišete željeni znesek in donirate. Ne pozabite nam tudi poslati vašega uporabniškega imena na slodiggers@gmail.com. Če boste pravilno donirali boste v roku nekaj ur prejeli odgovor.

 

DONIRAJTE PREKO PAYPALA >>>

Donacije niso povračljive. V primeru težav nas lahko kontaktirate na slodiggers@gmail.com